vineri, 14 noiembrie 2008

Marş de protest la Orhei: "Tineretul Democrat contra politicilor de tineret a Ministerului Educaţiei şi Tineretului şi Guvernului RM”

Tineretul Democrat – Orhei, filială a organizaţiei de tineret a Partidului Democrat din Moldova, anunţă că luni, pe data de 17 noiembrie, orele 15:00 – 16:00, va organiza în oraşul Orhei un marş de protest: “Tineretul Democrat contra politicilor de tineret a Ministerului Educaţiei şi Tineretului şi Guvernului RM”.

Organizatorii acţiunii precizează că marşul va parcurge străzile V.Lupu, M. Eminescu, Scrisului Latin şi se va opri pe strada V. Lupu, lîngă Mobias Banca.

Tineretul Democrat din Orhei constată faptul că tinerii, pentru actuala guvernare, nu sunt o prioritate naţională. Timp de opt ani de zile tinerii au fost umpluturi pentru strategii şi proiecte naţionale care nu şi-au realizat indicatorii. Motivele organizării marşului de protest este faptul că actuala guvernare nu a adoptat acte normative care să susţină tinerii din teritoriu şi nu a realizat mecanisme de punere în aplicare a politicilor de tineret, dar, din contra, a „mutilat” legea cu privire la tineret şi a scos tot ce înseamnă susţinere financiară. Am spus şi spunem acest lucru, deoarece nouă, Tineretului Democrat din Orhei, NE PASA de situaţia tinerilor din RM.


Departamentul Relaţii Publice şi Imagine al TD

Un comentariu:

Anonim spunea...

puteti pune anuntul si pe http://forum.orhei-city.net