vineri, 21 noiembrie 2008

APEL LA SCHIMBARE

Se apropie momentul în care se va decide viitorul multor generaţii de acum încolo. Din 2001, odată cu reinstaurarea oligarhiei comuniste, nu mai avem viitor în ţară. Realitatea de astăzi, pe care o trăim fiecare, este o sursă de nemulţumire şi de lucruri care ne deranjează.

Ne deranjează:
1. preocupările declarative de starea învăţământului autohton
2. că tinerii sunt principalii debitori ai şomajului
3. că bunăstarea este posibilitatea de a procura lapte şi pâine
4. lipsa locurilor de muncă bine plătite
5. emigrarea tinerilor, cel mai des pe căi ilegale
6. strategii, politici de tineret, ani ai tineretului pe bandă rulantă, considerate de avea rol mesianic, dar, care rămân doar pe hârtie
7. regresul social
8. marginalizarea tinerilor
9. că multe partide se consideră stăpâni, dar nu servitori ai ţării.
Suntem martori la comentarii şi critici dure privind situaţia în care se află ţara noastră. Dar, vedem foarte rar voinţă politică, poziţii constructive, soluţii şi idei pentru a realiza schimabarea.

Ne doare că tinerii sunt persecutaţi din cauza opţiunilor lor politice, ce a şi dus la absenteism civic şi politic.

Avem nevoie de o schimbare. O schimbare nu poate fi realizată cu pasivitate şi neîncredere. Noi ştim mai bine ce e mai bine pentru noi şi nimeni nu va veni să ne spună ce să facem pentru a ne fi nouă mai bine.

Chemăm toţi tinerii Republicii Moldova, care doresc o schimbare în această ţară, să se alăture nouă în lupta pentru un Parlament mai eficient, pentru un Guvern deschis la problemele reale ale cetăţenilor, pentru un Preşedinte echidistant, pentru o Justiţie independentă.

Tu poţi fi acela care în 2009 poate da viaţă schimbării!

Fii alături de noi, spune-ne ce te deranjează şi împreună vom găsi soluţii, deoarece TU SCHIMBI GUVERNAREA, IAR NOI SCHIMBĂM ŢARA !


Niciun comentariu: