marți, 11 noiembrie 2008

Balul Bobocilor USM FRISPA

Miss şi Mister boboc reprezintă un prim test pentru fiecare student din anul întîi şi primele emoţii legate de cerinţe şi aşteptări. Duminică, 7 noiembrie, în incinta clubului de noapte „Faraon”, bobocii din cadrul Facultăţii Relaţii Internaţionale Ştiinţe Politice şi Administrative, Universitatea de Stat din Moldova s-au întrecut în inteligenţă, imaginaţie şi spectacol.

Această tradiţie a fost realizată de către Guvernul Studenţesc FRISPA, Parlamentul Studenţesc FRISPA şi comitetul sindical.

La invitaţia organizatorilor, mai mulţi membri ai BNP a TD PDM, absolvenţi ai USM FRISPA au participat în calitate de invitaţi ai balului.

După o luptă acerbă între bobocii participanţi s-a stabilit şi învingătorii. Partidul Democrat din Moldova prin intermediul organzaţiei de tineret a oferit participanţilor premii pentru munca depusă.

Membrii BNP a TD PDM au rămas încîntaţi de programul tinerilor a căror abilităţi artistice nu sunt mai prejos de capacităţii lor politice. Seara a continuat pe o notă studenţească cu distracţie şi bună dispoziţiei.

Departamentul Relaţii Publice şi Imagine al TD

Niciun comentariu: