duminică, 28 decembrie 2008

La Mulţi Ani!

Dragi prieteni şi colegi,

Anul ce se încheie nu a fost un an simplu pentru Tineretul Democrat şi, în general, pentru Partidul Democrat din Moldova. Anume de aceea este foarte important faptul că noi încheiem anul 2008 într-o atmosferă de încredere şi stabilitate.

Privind înapoi, putem afirma cu fermitate că în acest an noi am devenit mai puternici, că am dobîndit imunitate contra anumitor factori negativi, făcînd, totodată, dovada capacităţii de a "dezlega" cele mai complicate "noduri", de a găsi compromisuri şi de a ajunge la înţelegeri reciproce.

Pe parcursul acestui an, noi, mai mult ca oricînd, am dat dovadă de coeziune în tendinţa noastră de a schimba situaţia din organizaţie în bine, de a păstra înseşi principiile dezvoltării noastre politice, principii ce se bazează pe verticalitate, pe comunicare şi pe raţiune.

Anul Nou este cea mai optimistă sărbătoare. El întotdeauna naşte speranţe dintre cele mai îndrăzneţe şi aşteptări dintre cele mai luminoase, el întotdeauna ne face să nădăjduim la ceva mai bun, care numaidecît se va întîmpla.

Anul Nou este deja în pragul ţării, bate la uşile apartamentelor şi caselor noastre.

Tineretul Democrat vă doreşte tuturor ca toate aşteptările şi speranţele Dumneavoastră să se împlinească. Ca în Anul Nou fiecare dintre noi să aibă parte de mai multă bucurie, de sănătate, de mai multe posibilităţi pentru a cunoaşte obişnuita fericire omenească.

Suntem convinşi că anul ce vine va fi perioada unor noi împliniri şi a unor noi realizări pentru organizaţia de tineret şi pentru întregul nostru partid.

Craciun Fericit şi un An Nou mai bun!

La Mulţi Ani!

Niciun comentariu: