miercuri, 21 mai 2008

Un nou tîrg politic pentru tinerii din partidele Republicii Moldova


Institutul Naţional Democrat (NDI) pentru Relaţii Internaţionale a organizat recent a treia ediţie a Tîrgului Organizaţiilor de Tineret ale Partidelor Politice. Locul desfăşurării a fost incinta blocului trei al Universităţii Tehnice din Republica Moldova. Studenţii de la UTM au avut ocazia să se intereseze despre activitatea principalelor partide din spectrul politic moldovenesc şi chiar să se înscrie în partidul preferat.
Evenimentul a adunat opt organizaţii de tineret printre care cele ale Partidului Democrat, Partidului Social-Democrat, Partidului Comuniştilor, Partidului Naţional-Liberal, Partidului Liberal Democrat din Moldova, Partidului Popular Creştin Democrat, Partidului Alianţa “Moldova Noastră” şi Partidului Liberal.
Tîrgul politic a fost lansat la ora 12.00 de către coordonatorul de program NDI – Moldova, Mark Dann şi Dumitru Ungu reanu, prorector la Universitatea Tehnică din Republica Moldova.
Cu începere de la ora 12.30 şi pînă la 16.00, tinerii activişti au reprezentat partidele din care fac parte studenţilor de la Universitatea Tehnică şi au atras membri şi simpatizanţi.
Partidul Democrat a fost reprezentat prin cea mai mare delegaţie de tineri, iar în calitate de persoană care a ţinut să relateze publicului despre fuziunea PSL şi PDM, precum şi despre activităţile Tineretului Democrat, a fost dl Victor Zubcu, secretar general al Tineretului Democrat.

Niciun comentariu: