sâmbătă, 14 februarie 2009

Acţiunea publică „SPUNE CE MERIŢI!”

„Merităm pensii şi salarii majorate”, „Merităm studii de calitate”, „Moldova merită un alt preşedinte”, „Ţara noastră merită un trai mai bun” -, sînt doar cîteva reacţii ale miilor de cetăţeni care au participat, vineri, 13 februarie, la acţiunea „Spune ce meriţi”, desfăşurată la Chişinău de către Partidul Democrat din Moldova.

„Moldova merită mai mult” este mesajul central al Partidului Democrat din Moldova în această campanie electorală, mesaj în care se regăsesc toţi cetăţenii Repubicii Moldova, care merită un alt trai, mult mai bun. Acţiunea stradală, realizată cu sprijinul simpatizanţilor, voluntarilor şi membrilor de partid ai PDM, a trezit un viu interes din partea cetăţenilor, aceştia fiind invitaţi să-şi expună ceea ce cred că merită Moldova şi fiecare în parte. Toţi doritorii au avut posibilitatea să-şi schiţeze gîndurile pe standurile amplasate în faţa magazinului „Unic” din capitală şi, de asemenea, au avut posibilitatea să discute, adresîndu-le întrebări, preşedinteleui PDM, Dumitru Diacov, domnului Chiril Lucinschi, doamnei Valentina Buliga, domnului Oleg Ţulea, doamnei Nelea Berezovschi, etc.

Chiril Lucinschi, solicitat de cetăţeni, a declarat că toate doleanţele cetăţenilor care au semnat pe standurile „Spune ce meriţi” vor fi studiate şi vor fi incluse într-o broşură dedicată evenimentului. De asemenea, liderii PDM au mai opinat că opiniile cetăţenilor, cerinţele şi sugestiile lor vor fi luate în considerare de către Partidul Democrat din Moldova la elaborarea unor politici viabile de scoatere a ţării din criză.

Serviciul de presă al PDM

Niciun comentariu: