marți, 27 ianuarie 2009

“Ziua Tatianei”

Fiecare nume este frumos şi fiecare în parte are o istorie a sa. Fie reprezintă un Sfânt, fie un simbol, numele întotdeauna a fost o primă cărticică de vizită a fiecăruia dintre noi, sugerând o mică parte din personalitatea noastră. Nu ştiu ce mister învăluieşte numele „Tatiana”, dar, cu siguranţă, este una dintre cele mai sărbătorite zile dedicate unui nume, mai ales în rândurile tinerilor.

Această sărbătoare nu a fost omisă cu vederea nici de Tineretul Democrat, care au organizat în noaptea de 25 ianuarie, la clubul „Faraon”, un show nu de „zile”, ci de „nopţi” mari, însumând atît atmosfera de dans caracteristică unei discoteci, cît şi numeroase concursuri, tombole şi chiar un invitat special, şi anume Anişoara Balmuş, laureată a mai multor premii naţionale şi internaţionale şi participantă la preselecţia naţională a Eurovisionului.

Ultima piesă a Anişoarei se numeşte „Adrenalina” – „mai puţin ca tânără democrată şi mai mult ca spectator, am urmărit pe tot parcursul serii evoluţia dispoziţiei tuturor invitaţilor, pentru ca în doar cîteva ore să pot simţi un val fierbinte de adrenalină care venea de la toţi tinerii prezenţi în sală, care fără dubii s-au distrat la maximum, aşa cum numai moldovenii ştiu să o facă.”

Una din gazdele serii a fost prezentatoarea, şi ea Anişoara (dar să nu credeţi că am schimbat ziua Tatianei pe cea a Anişoarei, doar că avem din astea mai multe), care la un moment a spus: „ Ştiţi!? 365 de zile din an aş prefera să mă numesc Anişoara, dar o singură zi totuşi mi-ar plăcea să fiu Tatiana, ca să pot primi atâtea felicitări şi daruri”. Întradevăr toate Tatianele care s-au adunat în seara de duminică la „Faraon” au plecat acasă nu doar cu o dispoziţie excelentă, dar şi cu cîte un cadou, aşa ca bonus din partea baieţilor democraţi.

De la sărbătoare nu au lipsit nici liderii Partidului Democrat, (d-nul Oazu Nantoi, vicepreşedinte PDM, d-na Valentina Buliga vicepreşedinte PDM, Oleg Ţulea secretar general PDM), care ne-au susţinut atât financiar, fapt pentru care le mulţumim, cît şi moral, demonstrându-ne că niciodată nu este târziu să te distrezi şi să te simţi bine. Spiritul tânăr nu trebuie să moară în sufletele noastre niciodată şi acest fapt a fost demonstrat de circa 600 de tineri democraţi prezenţi la eveniment!

Niciun comentariu: